Start Tempat menarik di selangor untuk dating site

Tempat menarik di selangor untuk dating site

Last minute pergi cari, jumpa tu jumpa tapi biskut tu tak menarik... Hias-hias sikit dan siap :) Kek ni order kat kakak ipar my sis...

Sebelum sampai hantaran belah lelaki ni, memang menyerlah hantaran saya ni...

pastu letak2 je hantaran merah tu...terus hantaran pink putih saya ni jadi kusam _____ ...

Coklat yang saya guna Ferrero Rocher, Toblerone dan Cadbury small pieces tu Saya beli dua balang kuih semperit... Ada 2 flavor kat dalam tu ~ strawberry dengan oren mix chocolate chips... Kek ni ala-ala chocolate indulgence secret recipe tu... Tapi disebabkan pagi tu kalut, so buat bentuk ni je...

Plan asal nak beli kuih raya yang dalam bekas yang dah memang cantik2 tu... Deco untuk hantaran ni saya beli mangkuk macam akuarium tu, pastu susun mini cupcake banyak-banyak dalam mangkuk tu... Tempat letak kek ni, saya beli polisterin pastu balut dengan satin kaler pink dan hias sikit dengan renda Kalau di Penang panggil pulut kacau...

Untuk negeri yang berikutnya saya memilih Negeri Pahang Darul Makmur, selalunya kalau kita sebut tentang negeri pahang, tempat yang menarik untuk dikunjungi destinasi pertama terlintas di fikiran ialah tanah tinggi, beriklim sejuk seperti tinggi cameron highland dan genting highland tapi sebenarnya masih banyak tempat menarik yang ada di sana terutama pulau-pulau yang cantik dan semestinya kawasan rekreasi air terjun yang awoseme!

Jadi untuk kali ini saya akan senaraikan kawasan-kawasan percutian yang menarik wajib dilawati sekiranya mengunjungi negeri pahang!

Pastu saya deco-deco sikit guna kain net, renda dan ribon..

PERKARA YANG ANDA TAHU DAN MUNGKIN TIDAK TAHU MENGENAI MILITARY OF MALAYSIA(Fakta yang saya kemukakan ini mungkin di bawahnya ada yang tidak tepat kerana tidak dapat disahkan kebenarannya.

okes....thanks to my cousin yang amik gambar setiap hantaran saya..teringat langsung nak snap gambar hantaran...sebab kalut betol time majlis tu...maklum la diri sendiri yang buat hantaran semua....kakak-kakak kite sume dah kawen..mau la kacau orang kan...semua sendiri senang...ikat-ikat tampal-tampal je....

:) ada 9 hantaran semuanya..semestinya semua makanan...sebab adat orang Penang, hantaran untuk pertunangan ni hanyalah makanan...menda-menda macam baju, perfume, bag, kasut dll tu sume untuk hantaran time akad nikah nanti Ni hantaran yang 1st sekali siap...

CKD bermaksud Completely Knocked Down atau lebih mudah korang fahami, jentera atau barang yang korang beli adalah dibuat di Malaysia, cuma barang dan sebahagian parts sahaja, seperti enjin, body, dan sebagainya di import dari negara pengeluar.